Call Now 905-814-1552 | info@bchlandscaping.ca

Side Pathways

  • Interlocking stone path with contrasting border leads to natural stone steps and boulders

    Interlocking stone path with contrasting border leads to natural stone steps and boulders

  • River rocks flanking walkway

    River rocks flanking walkway

  • Interlocking stone walkway extended by stepping stones installed on river rocks

    Interlocking stone walkway extended by stepping stones installed on river rocks

  • Small river rocks and stepping stone path supported by Antico Curb

    Small river rocks and stepping stone path supported by Antico Curb

  • Stone garden edge separates planting beds from interlocking walkway

    Stone garden edge separates planting beds from interlocking walkway

  • Interlocking path to garden shed

    Interlocking path to garden shed

  • Interlocking path to garden shed

    Interlocking path to garden shed

  • Boulder as focal point in retaining wall along side path

    Boulder as focal point in retaining wall along side path

  • Side path decorated with boulders serving as retaining wall for different levels of planting beds

    Side path decorated with boulders serving as retaining wall for different levels of planting beds

  • Side path with narrow planting bed along the foundation

    Side path with narrow planting bed along the foundation

  • Side walkway leading to backyard

    Side walkway leading to backyard

  • Interlocking stone walkway extended by stepping stones installed on lawn

    Interlocking stone walkway extended by stepping stones installed on lawn

  • Square cut flagstones as stepping stone on pea gravel

    Square cut flagstones as stepping stone on pea gravel

  • Informal walkway stepping stones follow the curve of a planting bed

    Informal walkway stepping stones follow the curve of a planting bed

  • Colour contrast of two different interlocking stones

    Colour contrast of two different interlocking stones

  • Path made wider to accommodate sitting area

    Path made wider to accommodate sitting area